“Een kiel zorgt voor
meer grip en een
betere sturing”


De KYL (kiel) van een schip zorgt voor stabiliteit. Zodat je beter kunt sturen, meer grip hebt op de situatie en koers kan houden. Zodat je optimaal kunt inspelen op de omstandigheden en gericht op je doel af kunt gaan. Hetzelfde geldt voor de gegevens rond waterbeheer waarbij datamanagement je kiel is.
Image
Image

Zorgen voor grip en
een efficiënte organisatieAls je grip hebt op je data, als je goed op de hoogte bent van alle input en omstandigheden, als je weet waar je op kunt varen en waar je rekening mee moet houden. Dan kun je betere beslissingen nemen en veel bewuster je koers bepalen.

Het resultaat: meer efficiëntie in de uitvoering, betere voorbereiding op vragen vanuit de omgeving, optimalisatie van resultaten, snellere reactie op crisissituaties, een meer adequate aanpak binnen de organisatie en hierdoor ook nog eens een interessante kostenbesparing.

Image

Altijd de juiste data
voor optimaal waterbeheerAls waterbeheerder moet je kunnen varen op de juiste, actuele data die ook snel en inzichtelijk beschikbaar zijn. Hoe breng je alle relevante data in kaart, houd je alle gegevens goed op orde én breng je ze in stelling voor je bedrijfsvoering? Precies dáár kunnen de professionals van KYL je bij ondersteunen.

Van advies tot implementatie en persoonlijke begeleiding. Maar net waar jullie organisatie behoefte aan heeft en in welke fase van het KYL Volwassenheidsmodel© jullie zitten…

Image

Gespecialiseerd in data
binnen de watersectorKYL is een onafhankelijk adviesbureau met professionals die gespecialiseerd zijn in datamanagement binnen de watersector. Onze experts hebben een jarenlange ervaring
met de vraagstukken en uitdagingen die leven bij de Nederlandse waterbeheerders. Hierdoor komen we ook altijd met passende oplossingen.

Kom ook bij ons team
Image

“Werken bij KYL
betekent altijd méér”


Als je bij KYL werkt, betekent dat én-én. Zo ben je niet alleen onderdeel van het hechte KYL-team, je bent ook echt thuis bij onze opdrachtgevers. Wij gaan altijd voor een samenwerking met meerwaarde.


Vanuit onze kennis en expertise willen én kunnen we onze opdrachtgevers concreet verder helpen. Dit doen we op een betrokken, persoonlijke manier. Tijdens deze data-uitdagingen bij de waterbeheerders staan we er ook nooit alleen voor. We kunnen altijd rekenen op ondersteuning door onze directe collega’s. We werken ‘zelfstandig samen’.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste specialisten
0

projecten
die hebben gezorgd voor meer
grip op waterbeheer

0

waterschappen
hebben we ondersteund bij hun
datamanagement

0

ideeën & ambities
hebben we nog voor de
toekomst


Neem contact met ons op

Mail naar: info@kyl.nl
Bel naar: 06 55 20 10 24
Of vul het volgende contactformulier in:

  * verplicht veld

  Image

  KYL B.V.

  info@kylbv.nl

  Parallelweg 27
  5223 AL 's-Hertogenbosch
  Grasso - Space for digital Minds
  1e Etage - ruimte KA 1.02

  Disclaimer
  Privacyverklaring

  Aanmelden nieuwsbrief